به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، فردین مهرابیان ، اظهار کرد: روز گذشته در پی مراجعه تعدادی از افراد با علایم گوارشی مشابه به بیمارستان صومعه سرا و با توجه به اینکه همه این افراد از یک مکان غذا تهیه کرده بودند، بلافاصله هماهنگی های لازم با حوزه های بهداشتی و درمانی و اورژانس ۱۱۵ منطقه، جهت پذیرش و درمان این افراد انجام شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، افزود: بلافاصله پس از اطلاع و گزارش مسمومیت، اکیپ های کارشناسی بهداشت محیط و مبارزه با بیماری های استان و شهرستان به محل مذکور اعزام و بررسی ها و نمونه گیری های لازم از مواد غذایی انجام شد.
وی گفت: با توجه به سنت حسنه اطعام، رعایت موازین بهداشتی در طبخ، نگهداری، توزیع و مصرف مواد غذایی امری ضروری است.
مهرابیان، تصریح کرد: در این راستا ۶۴ نفر، پس از مراجعه به بیمارستان تحت درمان سرپایی قرار گرفته و ترخیص شدند.
نظر شما